Gården

På Storön gården har vi ett mindre småskaligt jordbruk. Jordbruket är endast en hobbyverksamhet och vi gör det bara för att vi tycker det är mysigt och trevligt! Vi har ca 2 hektar mark där vi sår och skördar vall för att ha vinterfoder till djuren. Sen har vi en stor ladugård och flera beteshagar som är fyllda med söta djur. Vi har får, getter, kaniner, höns, och katter. Alla djur är väldigt snälla och blir glada när någon kommer och hälsar på dem.

Varje förmiddag och eftermiddag tittar vi till djuren så att de mår bra och fyller på med mat och vatten. Vill ni följa med på en av de här gårdsrundorna och hälsa på djuren så hör av er till 073-0580417 så säger vi till när nästa tur är.

På Storön har vi även ett fantastiskt rikt djurliv även vad gäller vilda djur. De är mindre skygga under vinterhalvåret men har man tur kan man även stöta på dem på sommaren.

Vänern – en båtvärld som verkligen överraskar
Klicka på länken och se när det fantastiska gänget på hamnen.se gjorde ett hembesök hos oss på gården under deras upptäcktsresa på Vänern 7 minuter in i inslaget styr dom båten på mot gästbryggan på Storön gården